1. Apakah sebenarnya laman web bukuonlineterbaik.com ?

Laman web bukuonlineterbaik.com merupakan sebuah kedai buku online terbaik yang menyediakan ribuan tajuk buku dengan pekhidmatan yang superb. Jadi, anda tidak perlu lagi bersusah payah mengejar masa untuk ke kedai buku. Hanya dengan click sahaja, anda sudah boleh membeli buku secara online. 

2. Bagaimana untuk saya membuat pembayaran di Buku Online Terbaik ?

Buku Online Terbaik menerima pelbagai jenis pembayaran dan boleh dirujuk di http://bukuonlineterbaik.com/index.php/cara-pembelian/

3. Apakah kelebihan membeli buku terbitan Sebarkan Bahagia Sdn. Bhd. secara ONLINE melalui Buku Online Terbaik berbanding membeli di kedai buku biasa?

Selain mudah dan cepat, membeli di Buku Online Terbaik akan membolehkan anda mendapat pelbagai diskaun istimewa daripada pihak Sebarkan Bahagia Sdn. Bhd.

4. Berapakah kos penghantaran buku-buku yang dibeli di  Buku Online Terbaik?

Kos penghantaran buku-buku yang dibeli di Buku Online Terbaik adalah berdasarkan kepada kos yang digunakan oleh perkhidmatan Poslaju.

5. Apakah kelebihan melanggani newsletter promosi?

Newsletter promosi merupakan platform untuk Buku Online Terbaik mengemaskini segala berita berkenaan promosi terbaru yang diadakan di Buku Online Terbaik. Melanggan newsletter promosi membolehkan pelanggan menjadi antara orang pertama yang mengetahui tentang apa-apa promosi terbaru yang diadakan di Buku Online Terbaik.

6. Saya berminat untuk menjadi agen/droship buku online terbaik. Macam mana caranya ?

MINAT MAHU BERBISNES & JUAL BUKU SECARA ONLINE? Sertai program DROPSHIP kami. Maklumat lanjut, hubungi 013 2628063.

7. Saya ingin membeli buku tetapi tiada stok. Apa yang perlu saya lakukan?

Para pelanggan boleh tandakan pada kotak “Notify me when this product is back in stock” kemudian masukkan alamat email ke dalam ruang yang disediakan. Para pelanggan akan mendapat notis sebaik sahaja stok buku tersebut dikemaskini.